Vuokramökki meren rannalla

Vuokramökki Keisarinna sijaitsee aivan rannassa

Vuokramökki meren rannalla

Salon eteläisin osa Särkisalo asettuu Kemiön itäpuolelle Uudenmaalla sijaitsevan Bromarvin kainaloon. Suojaisa sisäsaaristo kasvattaa lahtiensa pohjukoissa tuhansia haukia, jotka houkuttelevat kalastajia runsain joukoin kokeilemaan pyyntionneaan. Kala-apajien sankarit haluavat kokea seikkalunsa huipennuksen kaveriporukassa ja mikä siihen on parempi, kuin juuri heitä varten suunniteltu vuokramökki meren rannalla.

Mökki meren rannalla, Iso_Keisari kuvattuna mereltä

Vuokramökki meren rannalla jokaiseen makuun

Ylöstalon vuokramökit ja -huvilat käsittävät kahdeksan erilaista vuokrattavaa lomarakennusta, joista kuusi sijaitsee meren rannassa omalla laiturilla. Kaikissa mökeissä on puulämmitteinen sauna. Kolme suurinta huvilaa ovat identtiset Iso-Keisari ja Näsinlinna kymmenellä petipaikalla sekä hieman pienempi Keisarinna. Mökit Villa Albin ja Villa Rufus, viihtyisät ja tyylikkäät uudehkot pikkuhuvilat toivottavat vieraat tervetulleeksi pienen metsän keskellä. Puiden läpi siintää meri ja läheinen Ylöstalon venesatama toimii veneenlaskupaikkana. Molempiin mökkeihin sijoittuu mukavasti kuusi henkeä.

Perinteinen mökki Pekkala tarjoaa kallioiset merimaisemat kalliorinteessä, kun taas pieni Pikku-Keisari sijoittuu aivan veden ääreen rantakallioille. Molemmissa maisemia voi ihailla isosta koko seinän kattavasta ikkunasta. Mökeistä pienin, punainen tupa Näsinranta löytyy läheltä Näsinokan niemenkärkeä aivan rannasta.

Vuokramökki meren rannalla, Pekkala ja maisemat

Vuokraveneillä kalaan

Kalastajan ei heti tarvitse ostaa omaa venettä, vaan kalastusveneen kannattaa ensi alkuun vuokrata Ylöstalosta. Veneillä pääsee kätevästi merelle Ylöstalon venesatamasta, mutta myös useimpien mökkien laiturit soveltuvat veneiden kiinnittämiseen. Vuokraveneistä suuremmat liikkuvat 60 hp moottorilla, pienemmät 20 hp moottorilla. Nettisivuillamme löytyy lisää tietoa vuokraveneistä. Jos osa porukasta haluaa kalastaa omalla veneellä, se onnistuu ilman muuta. Trailereita voi säilyttää venesataman tilavalla parkkialueella.

Kalastajillekin tulee nälkä

Kalavedet harvemmin sijaitsevat ruokapatojen äärellä, ja kauppoihinkin kertyy matkaa, Ylöstalon vuokramökeistä parikymmentä kilometriä. Vaikka mökkien hyvin varustelluissa keittiöissä valmistuu helposti monenlaiset herkut, tuskin kukaan tahtoo vapaaehtoisesti jäädä maihin kokkaamaan. Pitkän päivän päätteeksi kannattaa tilata naapurista Millan Monitoimelta lämpimän ja runsaan kiusausaterian toimitettuna valmiiksi mökille. Vaihtoehtoihin voit tutustua tilaussivuiltamme. Milla asuu mökkialueemme välittömässä läheisyydessä ja huolehtii niiden viihtyvyydestä. Hän tuo lämpimät ruuat sovittuna ajankohtana valmiiksi mökin keittiöön.

Vuokramökki meren rannalla ilman omaa saunaa ja rantaa ei ole mitään!

Jokaisessa mökissä lämpiää puulämmitteinen sauna. Villat Rufus ja Albin omistavat yhteisen laiturin 100 m päässä, muista saunoista on erittäin lyhyt matka pulahtaa uimaan mökin omasta laiturista. Jos kantti ei kestä käydä meressä, Ylöstalosta voi vuokrata kylpytynnyrin. Mökkejä remontoidaan vuosittain, uudet ja tyylikkäät saunaosastot löytyvät Iso-Keisarista ja Näsinlinnasta. Uusin muodonmuutos on tulossa Pikku-Keisariin.

Vuokramökki meren äärellä, Iso-Keisarin saunaosasto